Scandalul doctoriței false din Ilfov ajunge la Sibiu; Falsul, după o diplomă ULBS

Știri de Sibiu, 13.02.2019

Ministerul Educației Educației Naționale a demarat verificări la Universitatea ”Lucian Blaga” din Sibiu în cazul presupusei doctoriței de la Spitalul de Urgență Ilfov, care a folosit o diplomă falsă pe care erau trecute însemne ale unui absolvent de Jurnalistică de la Sibiu, a declarat pentru StirideSibiu Teodor Boantă, purtător de cuvânt al ULBS.

Diploma ULBS a fost postată in mediul online de absolvent, după ce a fost ridicată în 2011.

”În urma verificărilor efectuate de Universitatea de Medicină şi Farmacie ”Carol Davila” și Ministerul Educației Educației Naționale, s-a constat că diploma falsificată este a unui bărbat care a susținut examenul de licența la ULBS, în anul 2008. Pe ambele diplome sunt semnăturile prof. Ion Dur, decan al Facultății de Jurnalistica la acel moment, și a fostului secretar șef Laurentiu Smaranda. Diploma a fost ridicată personal de către Alin Barbu in anul 2011, iar ulterior a postat-o pe blogul personal, la fel cum a făcut cu toate diplomele pe care le-a obținut”, a precizat Boantă.

Tânarul este din Râmnicu Vîlcea , a urmat cursurile Universității ”Valahia” din Târgoviște și a susținut la Sibiu doar examenul de licență.

Potrivit presei centrale, Raluca Daniela Bîrsan, în varsta de 30 de ani, a falsificat o diplomă de medic și a lucrat ca specialist timp de 10 ani la Secția de Ginecologie a Spitalului de Urgență Ilfov.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.