Președinta CJ Sibiu despre o posibilă greva administrativă din cauza Legii bugetului

Știri de Sibiu, 13.02.2019

Preşedinta Consiliului Judeţean Sibiu, Daniela Cimpean, afirmă că susține ”orice inițiativă” care poate să ducă ”spre un rezultat pozitiv”, întrebată fiind de StirideSibiu dacă susține ideea omologului său de la Cluj care a făcut apel la administraţiile publice locale să intre în grevă administrativă, ca ultimă soluţie faţă de „abuzurile” noii Legi a bugetului de stat pe 2019.

Daniela Cimpean atrage atenția la rândul său că forma proiectului de Legii bugetului de stat, aflat în dezbatere în Parlament, limitează investițiile în județul Sibiu și va asigura doar funcționare aparatului administrativ, la un nivel minim.

Citeste si: Cîmpean: Va fi tragic dacă Guvernul nu actualizează standardele în asistență socială; Bugetul, tras în jos!

”Susțin orice inițiativă care se dovedește că poate conduce spre un rezultat pozitiv. Proiectul legii bugetului 2019 limitează dezvoltarea județului asigurând doar minimum necesar pentru funcționarea Consiliului Județean și a instituțiilor din subordine”, a declarat Daniela Cimpean pentru StirideSibiu.

Preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, a lansat luni un apel către administraţiile publice locale să intre în grevă administrativă, ca ultimă soluţie faţă de „abuzurile” noii Legi a bugetului de stat.

Potrivit unui comunicat transmis miercuri de Alin Tişe, bugetul este o formă de „răzbunare politică, în condiţiile în care liderul PSD, Liviu Dragnea, a inclus Clujul pe lista judeţelor care nu mai merită bugete pentru dezvoltare”, scrie mediafax.ro.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Președinta CJ Sibiu despre o posibilă greva administrativă din cauza Legii bugetului […]