Miriuță acuză lipsa spațiului de antrenamente: Ne pregătim de o partidă dificilă cu Craiova

Știri de Sibiu, 13.02.2019

Partida de sâmbătă, cu CSU Craiova, ocupanta locului treia în clasamentul Ligii 1 Betano, este una dificilă pentru FC Hermannstadt, nevoită să se deplaseze de joi la Pitești din cuaza lipsei spațiului de antrenament la Sibiu, a declarat antrenorul principal Vasile Miriuță.

Tehnicianul sibienilor a anunțat, miercuri, în conferință de presă că din lot va lipsi Company , care necesită o pauză de cateva luni pentru operație.

”Ne pregătim de o partidă dificilă, cu Craiova. Știți foarte bine, a bătut CFR-ul, etapa trecută. E o echipă foarte bună, cu un antrenor foarte bun. S-a văzut cu ce public joacă acasă… Noi vom juca iarăși în deplasare, pentru că tribuna nu este gata, din păcate, la Sibiu. Mergem încrezători, chiar dacă venim după o înfrângere cu FCSB, 3-0. Am mai spus-o, poate scorul este prea drastic, la ce s-a jucat în a doua repriză. Important e că ne-am întors sănătoși de acolo. Va reintra și Juhvel, care a fost suspendat. Din păcate, Company va fi operat și va lipsi câteva luni, dar îl avem pe Alex Mățel și sper că ne va ajuta. Vom vedea sâmbătă ce vom putea scoate din această partidă”, a spus Miriuță.

Problemelor de lot li se adaugă și cele legate de starea terenului de la Sibiu, care nu a permis pregătirea sportivilor, motiv pentru care echipa sibiană va pleca spre Pitești joi dimineața.

”Nu e o scuză, dar săptămâna trecută de-abia ne-am putut antrena o zi pe teren, pe ”Voința”. Ne era frică să nu se accidenteze jucătorii, mă rugam înainte de antrenament. Ieri nu ne-am antrenat, azi i-am dus într-un ”balon” de vreo 40 de metri. La Baia Mare, cu prietenii mei, joc 5 la 5 într-un balon din ăla. (…) La Pitești ni s-a pus la dispoziție teren de antrenament, măcar mă pot antrena două zile înaintea unui joc”, a precizat tehnicianul.

Partida dintre FC Hermannstadt și CSU Craiova, contand pentru etapa a XXIV-a a Ligii 1 Betano, se joacă , sâmbătă, 16 februarie, de la ora 14:00, pe Stadionul ”Nicolae Dobrin” din Pitești.

Sibienii pot achiziționa bilete la prețul de 50 lei joi și vineri, în intervalul orar 12.00 – 17.00 si sâmbăta in intervalul orar 9.00- 11.00 de la casa de bilete de la Stadionul Municipal Sibiu, precum și online pe https://fchermannstadt.ro/bilete/ sau/și pe
https://www.kompostor.ro/…/9323-afc-hermannstadt-universitaea.

Înaintea meciului de la Pitești, CSU Craiova ocupă locul 3 în clasamentul Ligii 1 Betano, cu 42 de puncte, în vreme ce FC Hermannstadt este pe 9, cu 29 de puncte.

După ce au jucat până acum meciurile considerate acasă la Tg. Mureș și Cluj-Napoca, sibienii de la FC Hermannstadt le vor primi pe CSU Craiova și Politehnica Iași pe arena din Trivale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.