Cupa României: CSU Sibiu întâlnește Craiova

Știri de Sibiu, 14.02.2019

BC CSU Sibiu întâlnește în martie, în sferturile de finală ale Cupei României, echipa SCM U Craiova, potrivit rezultatelor tragerii la sorți de la sediul Federației Române de Baschet.

Confruntarea se va disputa în sistem tur-retur, iar câștigătoarele se vor duela pentru trofeul pus în joc, în Final Four.BC CSU Sibiu va disputa primul meci al dublei manșe cu SCM U Craiova, pe teren propriu, în 13 martie, urmând ca returul să se joace la Craiova în 20 martie.

”Luna martie va fi una extrem de încărcată și cu multe dueluri dificile. În Cupa Românei vom întâlniSCM U Craiova și ne dorim extrem de mult calificarea în Final Four. Sunt convins că echipa noastră are forța necesară pentru această calificare și ne gândim serios ca, în cazul calificării, să participăm la licitația de atribuire a organizării turneului final al competiției din 17-18 aprilie. Sibiul a demonstrat și în urmă cu 2 ani că are capacitatea de a organiza acest turneu la un nivel înalt și să ofere iubitorilor de baschet o experiență senzațională, iar acum vom încerca să demonstrăm că putem să o facem și mai bine”, a spus Horațiu Floca, director BC CSU Sibiu.

BC CSU Sibiu, alături de U-BT Cluj-Napoca, CSMCSU Oradea și Steaua București s-au calificat direct pentru această fază a competiției, iar SCM Timișoara, SCM U Craiova, BCM U FC Argeș Pitești șiDinamo Știința București, au intrat în sferturile de finale după duelurile din primele tururi ale Cupei României.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.