Turcan despre cazul Koveși: Ar trebui de urgență declanșată o investigație

Știri de Sibiu, 14.02.2019

Prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, este că “ceea ce se întâmplă cu Laura Codruţa Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România” și crede că este necesară o investigație pentru a se stabili ”la comnda cui” se întâmplă.

”Ceea ce se întâmplă în seara aceasta cu Laura Codruța Kovesi este emblematic pentru ce se va întâmpla în fiecare zi în România dacă îngenunchierea justiție le va reuși celor din PSD. Toată țara poate vedea că lupta acerbă pentru controlul justiției pe care au declanșat-o, din prima zi a guvernării, nu a urmărit doar albirea dosarelor infractorilor de rang înalt, ci și asmuțirea justiției împotriva tuturor celor incomozi”, scrie Turcan pe Facebook.

Deputatul liberal mai spune că ”ar trebui de urgență declanșată o investigație să afle toată lumea CINE face asta”.

”LA COMANDA CUI???În acest moment în România, Liviu Dragnea prin secția pentru investigarea infracțiunilor din justitie, cu sprijinul lui Tudorel Toader, duce o amplă acțiune de poliție politică. În acest caz nu vorbim de o persoană cu o gravă suspiciune de corupție. Vorbim de candidatul cel mai bine plasat într-o cursă internațională pentru a deveni procuror șef european”, a mai atras atenția Turcan.

Fosta șefă a Direcției Naționale Anticorupție, Laura Codruța Kovesi, a anunțat că fost citată miercuri seara de Secția de Investigare a Infracțiunilor din Justiție, în calitate de suspect, într-un nou dosar. Acuzațiile de abuz în serviciu, luare de mită și mărturie mincinoasa nu sunt o ”coincidență”, spune Koveși, care a precizat într-o intervenție la Digi24TV că data citației este aceeasi cu ziua în care trebuie să plece la Bruxelles pentru susținerea candidaturii la funcţia de procuror şef european, încerându-se ”abuziv” blocarea sa ca să nu ocupe funcția.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.