Din martie, o parte din birourile Primăriei se mută pe Turismului

Știri de Sibiu, 28.02.2019

Birourile Direcției Fiscale Locale vor începe, din martie, activitatea cu publicul în noul sediu al Primăriei Sibiu de pe strada Turismului. Din 11 martie, înregistrarea autovehiculelor se va face doar pe Turismului, în Piața Mare urmâd să rămână și ghișee pentru taxe.

”Direcția Fiscală Locală, serviciul public în subordinea Consiliului Local care colectează taxele și impozitele locale, se va muta din data de 11 martie în sediul de pe strada Turismului.În noul sediu, Direcția Fiscală va dispune de mai mult spațiu pentru birouri, iar la parter au fost amenajate șapte ghișee pentru relația cu publicul”, anunță Primăria Sibiu.

În Piața Mare și pe Bulevardul Victoriei vor rămâne câte două ghișee pentru încasarea taxelor și impozitelor locale, înregistrarea autovehiculelor urmând să se realizeze doar la sediul de pe strada Turismului, potrivit comunicatului transmis joi.

Pe durata mutarii, activitatea cu publicul la ghisee va fi afectată, avertizează municipalitatea, care recomandă sibienilor utilizarea sistemelor de plata electronice.

Clădirea în care funcționează noul sediu al Primăriei Sibiu de pe strada Turismului a fost complet reabilitată, iar după mutarea Direcției Fiscală, va începe relocarea birourilor Poliției Locale.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.