Neagu despre reexaminarea bugetului: PSD – ALDE a simulat în batjocură democrația!

Știri de Sibiu, 14.03.2019

Deputatul PNL Nicolae Neagu afirmă PSD – ADLE a respins cererea de reexaminare a bugetului de stat simulând în batjocură democrația. În opinia sa, bugetul este unul ”umflat” iar consecințele se vor resimți în facturile românilor.

Deputatul liberal aseamănă comportamentul majorității parlamentare cu cel al PCR.

”Majoritatea PSD – ALDE, aducându-ne aminte de Marea Adunare Națională a P.C.R., a respins cererea de reexaminare a bugetului de stat solicitată Parlamentului de Președintele Klaus Iohannis!Fără dezbateri generale în Comisia de buget-finanțe și fără dezbaterea amendamentelor PNL în plenul Parlamentului, simulând în batjocură democrația!”, spune Neagu într-un comunicat de presă.

El afirmă că PSD – ALDE a luat în râs soarta țării, în ciuda avertismentului lansat de Președintele Iohannis , care a atras atenția că bugetul este conceput pe cifre nerealiste.

”Au refuzat orice discuție și analiză în Comisiile parlamentare de buget-finanţe și au respins cererea de reexaminare.Bugetul României, de care PSD-ALDE ține cu dinții, este umflat și conceput pe cifre nerealiste”, mai spune Neagu.

Consecintele vor avea efecte asupra veniturilor oamenilor, cu investiții lipsă în sectoarele vitale, mai spune liberalul.

”Vom plăti însă scump toate dorințele lui Dragnea! Creșterea pensiilor a fost amânată până în toamnă, inflația îngroapă creșterile salariale ale bugetarilor pe care Guvernul le trâmbițează, firmele aflate sub incidența OUG 114 vor avea probleme, iar noi vom plăti mai scump facturile.Este un buget fără bani pentru spitale regionale, fără bani pentru asistență socială și fară susținerea bugetelor locale. La fel ca și până acum, infrastructura rutieră rămâne la pământ. Nu s-a acceptat niciun amendament și nicio discuție pentru suplimentarea fondurilor pentru autostra Sibiu – Pitești!PSD – ALDE nu este în stare să arate bunăvoință față de nevoile stringente nici atunci când minte! Și așa, nu au fost capabili să facă o proiecție rezonabilă a bugetului de stat! De majorarea alocațiilor pentru copii tot PNL a avut grijă, pentru că PSD -ALDE nu și-a dorit asta!”, a mai afirmat deputatul sibian.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.