FC Hermannstadt, probleme de lot înainte de meciul cu Concordia

Știri de Sibiu, 15.03.2019

Meciul de săptămânia viitoare, cu Concordia, la Chiajna, contând pentru etapa a II-a a play-out-ului, se anunță dificil pentru echipa sibiană de fotbal, afectată puternic de lipsa unor jucători principali.

FC Hermannstadt nu se poate baza luni pe Răzvan Dâlbea și Alexandru Dandea, ambii suspendați după ce au fost eliminați cu Gaz Metan, Ionuț Stoica, incert, și nici pe prestațiile lui Biel Company și Pedro Moreira, ambii accidentați.

”Din păcate, am pierdut niște jucători de bază în partida cu Gaz Metan, mă refer la Dâlbea, căpitanul nostru, și la Dandea, al doilea căpitan… Stoica, nu știm încă dacă își va reveni după acel fault pe care l-a făcut Olaru. Jucătorului Gazului Metan nu i s-a dat nici măcar ”galben”. A trebuit să-l schimb la pauză, i s-a făcut genunchiul cât Casa Scânteii. Pedro (n.a. Moreiro) e deocamdată în Portugalia, încă nu e refăcut. Biel Company la fel. Sunt jucători care vor lipsi. Cei care vor intra, sunt sigur că vor da totul ca luni seara, de la ora 18:00, să ieșim învingători”, a declarat Vasile Miriuță, antrenorul principal al FC Hermannsadt.

În ciuda dificultăților de lot, oficialii Sibiului speră să obțină primul sau primele puncte în competiția cu ultima clasată în Liga 1.

”Ne așteaptă un meci foarte greu la Chiajna, pe un teren sintetic. Adi Falub (n.a. antrenorul principal al Concordiei) mi-e prieten. E un antrenor foarte bun, organizează bine echipele pe care le antrenează. Chiar dacă e pe locul pe care e, Chiajna are jucători de valoare, mă refer la Gorobsov, la Cristescu, Marc, Albu, Moussa… A făcut transferuri bune în iarnă, s-a văzut și în jocurile pe care le-a disputat, în egalul cu FCSB… Dar, avem șansa noastră și trebuie să ne trezim, să avem altă atitudine, altă determinare. (…) Am încredere în băieți, am avut tot timpul, sunt și ei responsabili, sunt preocupați și sunt sigur că vor face o partidă bună și ne vom întoarce cu punct sau puncte de acolo, cu toate că va fi foarte greu”, a mai declarat Miriuță în conferință de presă.

FC Hermannstadt ocupă locul 5 în clasamentul play-out-ului, cu 16 puncte, în vreme ce Concordia este pe ultimul loc, cu 10 puncte.

Partida dintre Concordia și FC Hermannstadt se va desfășura luni, 18 martie, de la ora 18:00, la Chiajna.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.