Doi copii și un bărbat implicați în accident pe Teclu

Știri de Sibiu, 30.03.2019

Doi copii în varsta de 3 si 5 ani și un barbat au ajuns sambata la spital după ce mașina în care se afau a derapat și a intrat într-un parapet de beton pe strada Nicolae Teclu din Sibiu.

Pentru preluarea copiilor și descarcerarea victimelor au intervenit echipaje din cadrul Serviciului de Ambulanță Sibiu și SMURD Sibiu.

Conform Poliției, accidentul a fost cauzat de viteză iar pe langa ranirea celor trei, o alta mașina parcata a fost avariata.

”Pe fondul vitezei neadaptate in curba, soferul a pierdut controlul direcție si a intrat in coliziune cu un parapet și o mașina parcata”, a declarat Elena Welter, purtătorul de cuvânt al IPJ Sibiu.

Pe durata intervenției, traficul pe Teclu a fost îngreunat.

UPDATE: Copii au fost duși pentru investigații la Spitalul Luther din Sibiu iar șoferul a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu.

”S-a acordat asistentă medicală celor doi copii cu varste de 5 și 3 ani, care au suferit contuzii și escoriații, și unui bărbat cu vârsta de aproximativ 40 ani, care a fost deblocat și care prezintă traumatism la nivelul membrului inferior ”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.