O femeie rănită și șapte bărbați duși la Poliție în urma unui scandal la mall

Știri de Sibiu, 13.04.2019

O femeie a fost rănită sâmbătă seara iar șapte bărbați duși pentru audieri la sediul Poliției din Șelimbăr în urma unui scandal la mall. Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu, două grupări din localitățile Sadu și Veștem au generat scandalul, pe fondul consumului de alcool.

Pentru reinstalarea ordinii în zonă, au intervenit mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei.

Femeia rănita în timpul scandalului nu avea legătura cu niciuna din părțile care au generat conflictul, conform precizărilor făcute de Poliție.

”S-a reușit calmarea persoanelor implicate în scandal, constatându-se cu această ocazie că este vorba despre două grupuri de câte 4, respectiv 5 persoane, opt bărbați și o femeie, domiciliați în Sadu și Veștem, între care, pe fondul consumului de alcool și al unor neînțelegeri mai vechi, s-a iscat un conflict care a degenerat în acte de violență în urma cărora, o a zecea persoană, o femeie, a căzut și s-a rănit, fiind transportată ulterior la spital, conștientă. Aceasta nu avea legătură cu niciunul dintre grupurile implicate”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

După intervenția echipelor de ordine, șapte dintre bărbații scandalagii au fost duși la sediul Secției 1 de Poliție Rurală Șelimbăr pentru audieri și stabilirea încadrării juridice a faptelor.

Încăierarea dintre cele două grupări se pare că a pornit de la jocurile de noroc.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.