Sibiancă rănită de zidul casei doborât de o mașina. Șoferul a fugit! (UPDATE)

Știri de Sibiu, 13.04.2019

O femeie în vârstă de 42 de ani din satul Rusciori, județul Sibiu , a fost transportată la spital sâmbătă seara lovită de zidul propriei casei care a fost doborât de o mașină al cărui șofer a fugit de la locul accidentului, informează Poliția Sibiu.

Personalul SMURD a intervenit la locul accidentului și a transportat victima la Spitalul Județean Sibiu.

Conform datelor furnizate de Poliția Sibiu, accidentul s-a produs pe DJ 143B, iar în mașina care a lovit zidul casei se aflau două persoane.

”Șoferul unui autoturism a pierdut controlul direcției de deplasare, a părăsit partea carosabila și a intrat în coliziune cu zidul unui imobil. În cădere, peretele a rănit o femeie în vârstă de 42 de ani, aflată în imobil”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În timp ce proprietarii casei distruse aveau nevoie de ajutor, șoferul care a generat accidentul și pasagerul au fugit, fiind căutați în continuare de Poliție.

”Șoferul și pasagerul au abandonat autoturismul și au fugit. În prezent, se efectuează cercetări ăn vederea identificării persoanei care a condus”, a mai precizat Elena Welter.


Stire in actualizare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: Sibiancă rănită de zidul casei doborât de o mașina. Șoferul a fugit! (UPDATE) […]