Tânărul care a intrat cu mașina într-o casă nu are permis (UPDATE)

Știri de Sibiu, 14.04.2019

Șoferul care sâmbătă seara a intrat cu mașina într-o casă din localitatea Rusciori și a rănit o femeie peste care s-a prăbușit zidul locuinței, este în continuare căutat de Poliție, a precizat duminică Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

”Șoferul care a abandonat autoturismul și a părăsit locul accidentului nu a fost identificat până duminică la ora 09.00”, a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției.

Sâmbătă seara, o femeie de 42 de ani a fost rănita în propria casă după ce o mașină scăpata de sub control s-a izbit de zid.

Victima a fost transportată la Spitalul din Sibiu, conștientă.

Citeste si: Sibiancă rănită de zidul casei doborât de o mașina. Șoferul a fugit! (UPDATE)

Imediat după ce a distrus casa, șoferul care a generat accidentul și pasagerul care îl însoțea au fugit, fiind căutați de Poliție.

UPDATE: Șoferul care a produs accidentul este un localnic în vârstă de 21 de ani care nu are permis de conducere, potrivit ultimelor făcute de Poliție care anunță identificarea fugarului.

”Este vorba despre un localnic in varsta de 21 de ani, care nu detine permis de conducere eliberat pentru nicio categorie de vehicule”, a precizat Elena Welter duminică, în jurul orelor 11.00.

Urmare a celor constatate, tânărul este cercetat penal pentru conducere fara permis, parasirea locului accidentului, conducerea unui autovehicul cu număr fals de inmatriculare și vătămare corporala din culpă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.