Primăria Sibiu, noi schimbări de program și locație pentru plata taxelor

Știri de Sibiu, 14.04.2019

Ghișeele din Piața Marea pentru plata taxelor și impozitelor se mută o lună în sediul de pe strada Turismului iar programul Direcției Fiscală a fost prelungit pentru înregistrarea autovehiculelor, potrivit unui comunicat al Primăriei Sibiu.

Mutarea ultimelor două ghișee rămase deschise în Piața Mică este cauzată de pregătirile pentru Summitul UE din 9 mai.

”În sediul Primăriei Sibiu din Piața Mare nu se vor mai încasa taxe și impozite timp de o lună. Direcția Fiscală locală s-a mutat din 11 martie pe strada Turismului, dar în sediul central al Primăriei Sibiu din Piața Mare au rămas deschise două ghișee la care se încasau în continuare taxe și impozite. În contextul pregătirii acestei clădiri pentru găzduirea Summitului, și aceste două ghișee vor fi mutate din acest sediu începând de luni, 15 aprilie. Acestea vor reveni în clădire după data de 9 mai”, se menționează în comunicat.

Astfel, plata în numerar a impozitelor se poate face la ghișeele Direcției Fiscale din sediul de pe strada Turismului, la cele din sediul Primăriei Sibiu de pe bulevardul Victoriei și la ghișeele oficiilor poștale din oraș.

Programul pentru înmatricularea mașinilor a fost prelungit în contextul numărului mare de cereri și ”pentru a reduce timpul de așteptare la ghișee”, informează municipalitatea sibiană.

Noul program pentru înregistrarea autovehiculelor este:
• De luni până vineri, între orele 8 – 15.15
• Vineri, între orele 8 – 12
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.