Ghiocelul, spectacol aniversar la Sibiu: 10 ani de cânt, de joc și suflet românesc

Știri de Sibiu, 14.04.2019

Iubitorii de folclor sunt așteptați joi seara la spectacolul aniversar ”Ghiocelul 10 ani de cânt, de joc, de suflet românesc”.

Spectacolul susținut de membrii ansamblurilor folclorice Ghiocelul și invitații, Ansamblul Folcloric Mărginimea, va avea loc joi, 18 aprilie, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, de la ora 19.30.

”După acești 10 ani de activitate neîntreruptă, realizez că am creat o forță impresionantă. Am plecat de la premiza că atâta timp cât munca este susținută de implicare, pasiune și respect, se pot obține rezultate deosebite. Modelarea și coordonarea tinerei generații a fost pentru mine o mare provocare pe care am acceptat-o și pe care mi-am dorit-o din tot sufletul. Au crescut cu mine și eu am crescut prin ei. M-am implicat nu doar în predarea și montarea de coregrafii ci și în modelarea caracterelor fiecăruia dintre ei. Suntem cu toții o mare familie, iar realizările sunt pe măsură. Mă mândresc mereu cu ei și îmi doresc ca până la finalul drumului să le fiu mereu aproape, ca profesor, ca îndrumător dar mai ales ca și om! La mulți ani Ghiocelul – viață lungă și senină pe toate scenele lumii”, transmite prof. Vasile Stoia.

Pe scenă vor urca soliștii vocali Andreea Vulcu, Sebastian Stan, Răzvan Năstăsescu, Ionela Moruțan, Florin Boita, Adrian Neamțu și Ionuț Fulea.

Conducerea muzicală este asigurată de maestrul Ovidiu Munteanu, asistența coregrafică de Muntean Paul, iar regia și coregrafia apartine prof. Vasile Stoia.

Pentru bilete, relații la telefon: 0743227831 sau luni și marti, între orele 16.00 – 21.00 în Piata Cluj, Școala 12, Corpul b.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.