Trif: Încep lucrările la Sibiu – Pitesti; PNL să înceteze cu lauda pe reușitele PSD!

Știri de Sibiu, 15.04.2019

Investițiile de anvergură în Sibiu sunt făcute de PSD, susține președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, care atrage atenția liberalilor sibieni să nu se mai laude cu din timpul Guvernării PSD.

Potrivit comunicatului de presă remis redacției luni, 129 milioane euro sunt investite de Guvern pentru autostrada Sibiu – Pitesti, mai exact pentru Sectiunea 1 Sibiu – Boița, la care se adaugă 800 de milioane de lei pentru 167 de proiecte finanțate prin Programul Național de Dezvoltare Locală în județul Sibiu.

“Sibienii văd deja că Partidul Social Democrat nu-i minte, nu-i ocolește și cred că înțeleg cât de important este ca PSD să-și ducă proiectele la bun sfârșit. După ce în urmă cu două luni le dădeam sibienilor vestea că Mediașul va avea centura mult așteptată și că proiectul de execuție a fost urcat pe site pentru licitație publică, astăzi pot să spun că un alt contract important pentru Sibiu a fost semnat de Guvernul PSD din care fac și eu parte. Proiectarea și execuția autostrăzii Sibiu – Pitesti, Sectiunea 1 Sibiu – Boița se alătură investițiilor de anvergură realizate în județul nostru de către PSD. Acum câteva zile l-am invitat pe Ministrul Dezvoltării la Sibiu și împreună am vorbit despre banii pe care Guvernul îi alocă modernizării Spitalului Județean dar și despre multe alte proiecte, inclusiv despre investiția de la Ocna Sibiului, investiţie pe care o va face Ministerul Turismului pentru dezvoltarea și modernizarea stațiunii balneare. Îmi amintesc că și centura ocolitoare a Sibiului a fost tot un proiect demarat datorită social democraţilor, în 2003, ceea ce demonstrează că PSD a reușit să angreze de-a lungul anilor investiții valoroase pentru sibieni”, a declarat Bogdan Trif, președintele PSD Sibiu.

În același context, Trif atrage atenția liberalilor că ”se fac de râs” atunci când se laudă cu realizările PSD.

”PNL Sibiu ar trebui să înceteze să se mai facă de râs atunci când se laudă cu reușitele PSD din timpul Guvernării PSD, uitând că atunci când PNL/PDL au fost la guvernare nu doar că au avut zero realizări pentru Sibiu, dar au făcut rău tuturor sibienilor când au tăiat salariile, impozitat pensiile și au mărit impozitele. În ciuda blocării iresponsabile a bugetului statului român la începutul acestui an de către Werner K. Iohannis și de către PNL care a votat împotriva Legii Bugetului, Guvernul PSD a asigurat la bugetul național sumele necesare pentru demararea proiectelor importante de infrastructură, așteptate de foarte mult timp de români. PSD va continua să realizeze obiectiv cu obiectiv din programul de guvernare, de la majorări de salarii și pensii la investiții în educație, sănătate și infrastructură”, a mai declarat Bogdan Trif.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.