Scandalagii de la mall, amendați și cercetați penal pentru încăierare

Știri de Sibiu, 15.04.2019

Cei șapte bărbați care au generat sâmbătă seara scandalul de la mallul din Șelimbăr soldat cu rănire unei femei au fost amendați și sunt cercetați penal pentru încăierare, potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Sibiu.

”S-a întocmit dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice. De asemenea, au fost sancționate contravențional șapte persoane cu suma totală de 10.000 lei, conform Legii 61/91”, a declarat pentru StirideSibiu Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Decizia a fost luată după ce o femeie a ajuns sâmbătă seara la spital cu răni ușoare iar șapte bărbați au fost duși pentru audieri la sediul Poliției din Șelimbăr, în urma scandalului.

Potrivit anchetatorilor, două grupări din localitățile Sadu și Veștem au generat scandalul, pe fondul consumului de alcool. Încăierarea se pare că ar fi pornit de la jocurile de noroc.

Pentru reinstalarea ordinii în zonă, au intervenit mai multe echipaje ale Poliției și Jandarmeriei. Femeia rănita în timpul scandalului nu avea legătura cu niciuna din părțile care au generat conflictul, conform precizărilor făcute de Poliție
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.