SCJUS: Muncitorul peste care s-a prăbușit schela în biserică este stabil

Știri de Sibiu, 18.04.2019

Muncitorul peste care s-a prăbușit o schelă din lemn, în interiorul unei biserici din comuna Șelimbăr, județul Sibiu, a fost operat de urgență și este stabil, potrivit purtătorului de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

”A suferit multiple fracturi la nivelul membrelor inferioare și un traumatism cranio – cerebral. Pacientul a fost supus unei intervenții chirurgicale în cadrul Secției de Ortopedie. Este conștient și stabil”, a declarat joi Decebal Toderiță.

Sibianul în vârsta de 39 de ani, angajat al unei firme de construcții, a fost salvat miercuri de echipele de pompieri militari după ce o schelă din lemn, de aproximativ 30-35 metri înălțime, s-a prăbușit în timp ce era demontată de bărbat.

Accidentul s-a produs în incinta unei biserici de pe strada Pictor Brana din Șelimbăr iar în cauză a fost deschis dosar penal.

Citeste si: Tânăr strivit de schelă pe un șantier din Șelimbăr; În biserica! (Foto)

UPDATE: Firma din Sibiu la care este angajat muncitorul va face cercetări, iar Inspectoratul Teritorial de Muncă (ITM Sibiu) a declanșat mai multe verificări pe linia de activitate.

”Cercetarea evenimentului care a generat incapacitatea temporară de munca a bărbatului este făcuta de firma, sub supravegherea inspectorilor ITM, iar în parale s-a declanșat o verificare a firmei, dincolo de acest eveniment ”, a declarat Anca Gancea, purtător de cuvant al ITM Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.