Filarmonica de Stat Sibiu introduce și bilete online, din aprilie

Știri de Sibiu, 18.04.2019

Veste bună pentru publicul meloman. Biletele pentru concertele organizate de Filarmonica de Stat Sibiu se vor putea procura și electronic, începând cu data de 22 aprilie, potrivit unui comunicat al instituției sibiene.

În acest sens, Filarmonica Sibiu răspunde nevoii publicului, iar de luni, 22 aprilie, se vor pune în vânzare bilete și în mediul online.

”Recent am lansat noul site www.filarmonicasibiu.ro, un site mult mai dinamic și modern, o platformă care permite includerea acestui serviciu de achiziționare de bilete online. Prețurile biletelor vor rămâne neschimbate”, a declarat Laurențiu Străuț, manager interimar al Filarmonicii de Stat Sibiu.

Primul concert pentru care se pot cumpăra bilete online este concertul simfonic de joi, 25 aprilie, primul eveniment din Stagiunea Muzicală a Filarmonicii, ce îl va avea la pupitrul dirijoral pe Theo Wolters. Alături de Orchestra simfonică, pe scena Sălii Thalia va urca și pianista Mirabela Dima pentru a interpreta ”Concertul pentru pian și orchestră” de W. A. Mozart. Programul serii va mai cuprinde ”Suita pentru orchestră nr. 3 în Re major” de Johann Sebastian Bach și ”Simfonia nr. 3 în Re major” de Franz Schubert.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate de la Casa de bilete a Filarmonicii de Stata Sibiu (Sala Thalia, str. Cetății nr.3-5), între orele 10:00 – 12:00 și 13:00-16:00 și online, pe www.filarmonicasibiu.ro . Prețul unui bilet este de 20, 30, 40 de lei. Se acordă o reducere de 50 % pentru elevi, studenți și pensionari.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.