Cum poți câștiga voucere la Shopping City Sibiu, de Paște

Știri de Sibiu, 19.04.2019

Cumpărăturile la Shopping City Sibiu oferă șansa clienților să câștige și anul acesta cadouri. În perioada Sărbătorilor Pascale sunt oferite 1.000 de vouchere pentru clienții și distracție pentru copii.

Adulții sunt recompensați cu voucere de cumpărături dacă dispun de bonuri în valoare de cel puțin 200 lei, până la data de 26 aprilie.

” Singurele condiții sunt ca suma să fie cumulată pe maximum 2 bonuri fiscale, iar acestea sa fie prezentate la Info Point în aceeași zi. Mai mult, fiecare vizitator poate câștiga până la 5 vouchere, dacă participă la campanie în zile diferite. Tichetele vor putea fi utilizate până pe 5 mai, într-o multitudine de magazine”, potrivit unui cpmunicat al Shopping City Sibiu.

Copiii sunt răsfățați cu o sâmbătă doar a lor, astfel că, pe 20 aprilie, micuților le-au fost pregătite 3 evenimente distractive și, mai ales, sănătoase:

Primul în scenă, în intervalul 16:00-17:00, va intra Master Chef Papa Nașul, care, în cadrul „Bucătăriei Vesele”, îi va invita pe copii la un workshop inedit despre mâncare sănătoasă. De la 17:00 la 18:00 urmează o oră de mișcare și sport, la Zumba Kids, programul special conceput pentru copii, care îi va încuraja să dezvolte un stil de viață sănătos, prin dans și exerciții fizice. Iar în final, o binemeritată oră de relaxare cu „Crina și păpușile vorbărețe” ale Crinei Zvoboda, ventriloc și voce a Radio Itsy Bitsy.
Următoarea sâmbătă a copiilor va avea loc pe 25 mai.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.