Bărbatul strivit de motostivuitor în Cisnădie, operat de urgență (UPDATE)

Știri de Sibiu, 23.04.2019

Un bărbat în vârstă de aproximativ 56 de ani din Cisnădie a fost transportat marți la Spitalul Județean Sibiu cu răni la nivelul unui picior, după ce a fost strivit de un motostivuitor, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Sibiu.

Accidentul s-a produs în curtea unei firme din Cisnădie care are sediul pe strada Transilvaniei. Victima a fost preluată de un echipaj SMURD.

”Bărbatul de aproximativ 56 ani prezintă cu plagă delabrantă la nivelul gambei. A primit asistență medicală și a fost transportat la Spitalul Județean Sibiu”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit Poliției, atât bărbatul care era pe motostivuitor cât si victima sunt angajați ai firmei, iar în cauză a fost deschis dosar penal.

”In curtea societății, un bărbat în varsta de 55 de ani a manevrat cu spatele un motostivuitor fără să observe că în spatele utilajului se afla un alt bărbat, accidentându-l. (…) Ambii sunt angajati ai firmei și erau în timpul serviciului. În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de vătămare corporala din culpă”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE: Bărbatul a suferit multiple leziuni prin strivire și a fost supus unei operații în regim de urgență la Spitalul din Sibiu.

”Pacientul prezintă fractură arc costal, sindrom de strivire torace și plaga delabrantă gambă dreapta pentru care s-a intervenit chirurgical”, a pentru StirideSibiu declarat Decebal Toderiță, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.