Turcan: Coaliția PSD – ALDE a rămas fără majoritate în Parlament!

Știri de Sibiu, 23.04.2019

Prim-vicepreședintele PNL, Raluca Turcan, susține că în prezent coaliția de Guvernare PSD – ALDE a rămas fără majoritate în Parlament și că Executivul condus de Viorica Dăncilă ”are zilele numărate”.

”Nimic nu dovedește mai bine acest lucru decât faptul că Liviu Dragnea NU mai vine cu restructurarea Guvernului. A încercat să forțeze remanierea, a eșuat. Guvernul PSD-ALDE are oficial zilele numărate. Astăzi, ascunşi ca o grupare infracțională în biroul lui Liviu Dragnea, liderii PSD-ALDE au renunţat la votul Guvernului în Parlament pentru că au constatat singuri că parlamentarii nu-i mai susţin.După trei propuneri de miniştri, care mai de care mai slabe şi mai inadecvate, acum renunță la a cere votul Parlamentului. Pentru că nu mai au susținere! Altfel, nu ar fi avut nicio reținere ca în săptămâna mare să pângărească misiunea publică pe care o au ca să-și pună lupii paznici la oi”, scrie Turcan pe Facebook.

În privința preşedintelui Klaus Iohannis, care a anunțat că nu ia act de demisiile celor trei miniştri de la Justiţie, Fonduri Europene şi de la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni până când nu ştie ce persoane vor prelua portofoliile, Turcan afirmă că ”le-a arătat că îşi bat joc de ţară și a demonstrat maximă responsabilitate pentru România şi români”.

Turcan încheie mesajul postat pe Facebook, cu un îndemn pentru ” vot masiv de blam la #referendum” pentru că ”România poate scăpa de gruparea care a confiscat țara”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.