Neamțu acuză PSD că ”ia BANII din Mediaș” prin mutarea Romgaz și Transgaz

Știri de Sibiu, 05.09.2014

Mediașul ar putea să piardă anual cinci milioane de euro la bugetul local a atras atenția primarul Teodor Neamțu, dacă se va ajunge în situația ca cele două companii naționale-Romgaz și Transgaz- să se mute la București.

Edilul Mediașului a declarat joi, într-o conferință de presă, că are infirmații legate de faptul că la cele două societăți de gaz din oraș au fost create deja structuri paralele de conducere.  Teodor Neamțu (PDL) acuză PSD-ul că ”încearcă să ia banii din Mediaș.

“În ultimii ani au fost aduși în Mediaș aproximativ 75 de milioane de euro, bani care au fost aduși pentru diferite proiecte fără nici cea mai mică contribuție a Partidului Social Democrat. PSD încearcă să ia bani din Mediaș. Mă refer la faptul că deja avem informații că în ceea ce privește cele două societăți de gaz metan, Romgaz și Transgaz, structurile paralele de conducere s-au creat, iar plecarea societăților de gaz din Mediaș înseamnă că anual nu vom mai încasa la buget aproximativ 5 milioane de euro”,  a declarat Neamțu, potrivit vasileantipablog.

Potrivit acelorași surse, cu o zi înainte , președintele PSD Ioan Cindrea, prezent la Mediaș la o reuniune de partid, dădea asigurări că Romgaz și Transgaz rămân în orașul de pe Târnave.

“Am discutat o problemă pe care atât premierul Ponta, cât și miniștrii Niță și Șova au lămurit-o, dar văd că se dezvoltă acest subiect care nu are nicio realitate. Gazul, Romgaz-ul și Transgaz-ul rămân companii la nivelul Mediașului. Nu s-a pus și nu se pune problema ca acestea să fie mutate. Am vorbit și cu premierul înainte de ședința de la Mediaș și mi-a garantat că locul celor două companii este la Mediaș. Capitala gazului este la Mediaș”, a spus Ioan  Cindrea la Mediaș.

 
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.