Dragnea: Iohannis a folosit Summitul de la Sibiu pentru interesele lui

Știri de Sibiu, 11.05.2019

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a declarat, sâmbătă, la mitingul organizat la Galaţi, că preşedintele Klaus Iohannis a folosit summitul de la Sibiu pentru campania lui electorală şi interesele sale mărunte, adăugând că acesta “şi-a chemat stăpânii” şi “a cerşit încă o sancţiune pentru România”.

“I-aţi văzut pe liderii europeni la Sibiu, Iohannis a ţinut să reprezinte România doar el singur, nu a invitat pe nimeni. Aşa cum a furat casele, a furat şi ziua Europei. A folosit această ocazie doar pentru el, pentru a câştiga ceva. A folosit acest summit pentru România? A folosit acest summit, făcut cu bani mulţi, pentru campania lui electorală, pentru interesele lui mărunte politice şi şi-a chemat stăpânii. L-am văzut cu toţii la televizor cum se plimba singur şi nu-l băga nimeni în seamă. Asta este soarta slugilor, sunt folosite, dar nu sunt băgate în seamă. Acolo la Sibiu sunt sigur că Iohannis a mai cerşit, pentru că numai de asta este în stare. Nu l-a auzit nimeni vorbind pentru români, bătându-se pentru România, luptându-se pentru ceea ce trebuie să primim, pentru respectul cuvenit. A profitat că a fost singur şi a lucrat împotriva României, a atacat guvernul ţării lui, a atacat democraţia, justiţia, tot ceea ce este mai bun în această ţară”, a afirmat Dragnea, în discursul rostit de pe scena mitingului, potrivit agerpres.ro.

La manifestaţia organizată de către organizaţia PSD Galaţi sunt prezenţi câteva zeci de mii de membri şi simpatizanţi social-democraţi.

La finalul discursului susţinut de liderul PSD, participanţii la miting i-au cerut acestuia să candideze în alegerile prezidenţiale şi au scandat “Dragnea preşedinte”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.