CL Sibiu, în ședință extraordinară pentru împărțirea banilor dați pentru Agenda Culturală

Știri de Sibiu, 14.05.2019

Consilierii locali sibieni se reunesc miercuri, 15 mai, în ședință extraordinară pentru aprobarea proiectelor care vor primi bani de la bugetul orașului prin Agenda Culturală, precum și pentru modificarea Ghidului de Finanțare.

Pe ordinea de zi a sedinței CL au fost incluse trei proiecte, dintre care două privind selecția și aprobarea finanțării cu 7,5 milioane de lei a proiectelor incluse în prima sesiune a Agendei Culturale din acest an, și un proiect privind reglementarea circulației în Centrul Istoric al Sibiului.

Conținutul proiectelor și propunerile de finanțare supuse aprobării CL nu a fost însă publicate de Primăria Sibiu până marți dupa-amiaza.

Potrivit datelor prezentate de municipalitatea sibiană, anul acesta au fost selectate 114 proiecte ”care au întrunit un punctaj total minim de 60 puncte” și au fost declarate ”eligibile” pentru finanțare nerambursabilă din banii orașului.

La fel ca și în anii precedenți, lista proiectelor culturale este completată de aproximativ aceeași operatori culturali, fără proiecte noi de anvergură.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.