Miriuță: Vor fi momente când vom suferi contra lui Dinamo

Știri de Sibiu, 15.05.2019

FC Hermannstadt întâlnește miercuri seara una dintre cele mai bune echipe din campionat, Dinamo București, partidă despre care antrenorul Sibiului, Vasile Miriuță, a declarat, în conferință de presă, că ”vor fi momente când vom suferi”, mizând pe susținerea celui de-al ”12-lea jucător”, suporterii.

”Părerea mea e că vom întâlni cea mai bună echipă din play-out. A demonstrat-o și în etapa trecută, când i-a bătut fără drept de apel pe cei de la Mediaș. Venim după o victorie obținută cu greu, cu Chiajna, chiar dacă am avut multe ocazii. Până la urmă s-a terminat 1-0. A fost o victorie muncită, de băieți în primul rând. Îi mulțumesc încă o dată publicului, a fost al 12-lea jucător. Sper, de fapt sunt sigur că și mâine suporterii vor fi alături de băieți, vor fi al 12-lea jucător, pentru că avem nevoie de ei. Știu că vor fi momente, în meciul de mâine, când vom suferi contra lui Dinamo, dar sper ca și în momentele alea grele suporterii să fie alături de noi. Și, sunt sigur că vor fi!”, a declarat Miriuță înaintea confruntării cu Dinamo.

Sibiul nu va putea conta pe Daniel Tătar, Florin Acsinte și Cătălin Pîrvulescu, primii doi fiind suspendați, iar al treilea e accidentat.

FC Hermannstadt joacă miercuri Dinamo București pe Stadionul Municipal Sibiu, partidă contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii 1 Betano.

Înaintea meciului de meircuri, Dinamo ocupă locul al doilea în clasamentul play-out-ului, cu 37 de puncte, în vreme ce FC Hermannstadt este pe 6, cu 22 de puncte.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.