Remiză albă pe ”Municipal”, cu Dinamo

Știri de Sibiu, 15.05.2019

FC Hermannstadt și Dinamo București au terminat miercuri la egalitate pe Stadionul Municipal Sibiu, scor 0-0 , meciul contând pentru etapa a X-a a play-out-ului Ligii 1 Betano.

Urmare a rezultatului de miercuri seara, care aduce primul egal pentru Dinamo, Sibiul câștigă un punct important în lupta pentru retrogradare.

”E mai greu cu suporterii în spate. Contează mult când ai suporterii în spate.(…) Si eu îmi doresc asta ”, a declarat Mircea Rednic, antrenorul Dinamo, după partida de la Sibiu.

”Am încredere mare în Miriuță și jucători că vor face față și să obținem puncte suficiente să nu avem probleme cu rămânerea în Liga I. (…).Pentru noi este un rezultat pozitiv”, a declarat Iuliu Mureșan, directorul executiv a FC Hermannstadt pentru DigiSport1.

Dandea a declarat la rândul lui la finalul meciului de pe Municipal: ”Ne bucurăm că nu am primit gol nici astăzi și asta ne dă speranțe pentru meciul de la Iași.(…) Dacă jucam de la începutul sezonului la Sibiu, altfel erau lucrurile în clasament”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.