Femeie reținută în Șeica Mare la scurt timp după ce a furat peste 14 mii de euro

Știri de Sibiu, 15.05.2019

O femeie care pretindea că vinde articole de îmbrăcăminte în localitatea Șeica Mare, județul Sibiu, a fost prinsă de Poliție, miercuri, la scurt timp după ce a furat o sumă importantă de bani dintr-o locuință.

Femeia în vârstă de 59 de ani, din județul Mureș, a fost reținută și este cercetată penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, cei 67.000 de lei furați fiind recuperați de Poliție și returnați familiei care a reclamat furtul, informează Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Potrivit IPJ Sibiu, oamenii legii au fost alertați în cursul dimineții de soțul femeii care a văzut, în timp ce își lucra gradina, că cineva a ieșit din curte.

”În baza semnalmentelor oferite de către soție, polițiștii au efectuat de îndată verificări în teren, iar în scurt timp, în jurul orei 09,30, pe calea ferată din localitate, au depistat o persoană ale cărei semnalmente corespundeau informațiilor primite. Aceasta a fost identificată, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 59 de ani, din județul Mureș. Femeia a recunoscut că a pătruns în casa celor doi soți sub pretextul că vinde sau cumpără articole de îmbrăcăminte. Asupra ei, într-o geantă, polițiștii au găsit întreaga sumă de bani reclamată ca sustrasă”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Femeia a fost reținută 24 de ore pentru audieri și va fi prezentată Parchetului cu propunerea de arestare preventivă.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.