Sibienii vor fapte, un vorbe. PSD trebuie să continue să facă bine României!

Știri de Sibiu, 16.05.2019

“Am încredere în sibieni și sunt convins că de data aceasta nu vor mai ierta minciunile lui Klaus Iohannis. Nu mai poate fi tolerat un președinte incapabil să rețină două întrebări inventate pentru un referendum pus la cale special pentru a fi deturnat votul românilor de la europarlamentare. Zilele acestea, am fost în mijlocul sibienilor și mulți dintre aceștia mi-au spus că Iohannis, cumpărătorul de rea-credință, trebuie să dea Sibiului casele înapoi și să plătească pentru cele două imobile pe care instanța a decis să i le confiște pentru că au fost obținute ilegal. Sibienii nu vor permite să fie conduși de indivizi care au furat case, precum Iohannis, precum Turcan, care și-a terminat studiile la Moscova și care a fost adusă de la Botoșani să-i conducă pe liberali, sau precum Ludovic Orban, un bufon fără haz. Sibienii nu se lasă păcăliți. Oamenii vor fapte, nu vorbe. Sibienii vor o viață mai bună pentru că merită mai mult!”, a declarat Bogdan Trif, președinte PSD Sibiu

“Sibienii știu ce vor și nu pleacă urechea la vorbe goale. De aceea, sibienii ne-au primit în mijlocul lor cu bucurie și ne-au transmis că apreciază măsurile pe care PSD le-a luat în ultimii ani. Fermierii sibieni mi-au spus că PSD este singurul partid care a dat subvențiile la timp și acest lucru este important pentru agricultura din România. PSD trebuie să continue să facă bine României!”, Alexandru Popa, candidat PSD Sibiu.

“Am fost printre medieșenii din cartierul Vitrometan, locul în care am copilărit și unde am învățat cât de importantă este o comunitate. Am fost primit cu brațele deschise de oamenii care mi-au mărturisit, cu sinceritate, că PSD este partidul care i-a ajutat să-și permită o mașină după ce a eliminat taxa de primă înmatriculare, PSD este partidul care a mărit salariile și pensiile, a majorat alocațiile copiilor și este primul partid care a luat măsuri pentru ca medicii să rămână în țară și să aibă grijă de sănătatea românilor. Sibienii vor alege PSD la europarlamentare pentru că PSD va continua să facă bine României!”, Mihai Macaveiu, candidat PSD Sibiu

(P)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 Răspunsuri

  1. Rares says:

    Cum explica pesedeul faptul ca de la inceputul anului pana acum facturile mi-au crescut in medie cu 30%? gaz, electricitate, telefon+net. Dar cele 4 ore pe care le-am asteptat la Urgente ca sa il consulte cineva pe bunicul meu? Cat despre cele 3 ore pe care le-am facut pe drum cu masina pana la bv nu mai are sens sa intreb.
    Totusi la primele doua intrebari as vrea raspuns.

  2. anti psd pe viata says:

    Adevarat! Sibienii vor fapte nu vorbe. Psd-ul si sustinatorii lui trebuie sa dispara pentru ca au facut doar rau Romaniei. Minciuni, dezinformare, intoxicare, bataie de joc, dispret, indiferenta, rea-vointa, incultura, aroganta.. Acestea sunt faptele cu care psd-ul se poate “lauda”