Bogdan Trif: Județul Sibiu, prioritate pentru Guvernul PSD

Știri de Sibiu, 17.05.2019

Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, directorul CNAIR, Narcis Neaga, candidatul PSD pentru alegerile europarlamentare, Victor Negrescu, senatorul Viorel Arcaș și candidatul PSD Sibiu pentru Parlamentul European, Mihai Macaveiu, au fost, vineri, alături de președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif, prezenți în mijlocul sibienilor.

“Am ajuns astăzi, împreună cu ministrul Transporturilor, pe șantierul tronsonului Copșa Mică – Blaj, pentru a vedea stadiul lucrărilor la DN14B, unde se toarnă un covor asfaltic. Vizita de lucru a continuat și în localitatea Micăsasa, acolo unde a fost finalizată construcția unei căi ferate de mare viteză. Împreună cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, am stat de vorbă cu oamenii care au avut de suferit în urma acestui proiect dar pentru care s-a găsit soluția. În această zonă va fi construit un pod dar și o barieră semaforizată pentru fluidizarea traficului. Mai mult decât atât, drumul comunal principal va fi reabilitat, după ce a fost utilizat de către mașinile de mare tonaj care au lucrat la construcția căii ferate. Pentru aceste lucruri, o echipă de ingineri ai Ministerului Transporturilor se va deplasa, în luna iunie, în această zonă, pentru a găsi soluțiile tehnice pentru construirea podului dar și pentru realizarea barierei semaforizate.
A fost alături de noi și Victor Negrescu, candidat din partea Partidului Social Democrat pentru Parlamentul European, un bun cunoscător al politicilor europene, care, cu siguranță, va reprezenta interesul României la nivel european. România trebuie să fie susținută la Bruxelles de buni români, care să pună nevoile românilor în fruntea priorităților politicilor Parlamentului European!”, a declarat președintele PSD Sibiu, Bogdan Trif.

(P)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.