Skate park-ul din Obor, asigurat anti-vandalism. Cum arată!(FOTO)

Știri de Sibiu, 17.05.2019

Noul skate park al Sibiului amenajat cu aproximativ un milion de euro în zona Târgului Obor a fost deschis oficial, vineri, zona destinată distracției fiind supravegheată non-stop de un sistem video, ”o măsură anti-vandalism necesară”, anunță municipalitatea sibiană.

Din cei peste 10.000 m2 destinați parcului de distracții, pe mai mult de 3.000 m2 s-au montat opt ansambluri de elemente specifice prefabricate din beton unde tinerii se pot întrece cu skate-urile.

„Este un proiect pentru tineri, pentru sport. Am investit în acest obiectiv pentru că suntem conștienți că tinerii sibieni au un mare interes pentru acest tip de sport. Parcul este cel mai mare din țară, dar și cel mai modern pentru că am amplasat aici cele mai noi elemente și ansambluri care formează circuite pentru BMX, skateboard, role, trotinete și MTB-uri. Sper să fie pe placul celor care practică aceste sporturi și să îl folosească cu plăcere.”, a declarat vineri primarul Astrid Fodor.

Parcul pentru skateboarding este deservit de o clădire cu vestiare și grupuri sanitare.A fost amenajată și o zonă pietonală pe 2.000 m2, cu bănci verzi în suprafață de 3000 de m2.

Persoanele care ajung în zonă al la dispoziție o parcare de 60 de locuri pentru autovehicule și 12 suporți pentru biciclete.

”De asemenea, parcul este luminat de 33 de corpuri de iluminat cu LED și supravegheat de un sistem cu 8 camere video, o măsură anti-vandalism necesară”, precizează Primăria Sibiu.

Lucrările au fost relaizate de SC Sport Play Sistem SRL din Turda, județul Cluj, iar parcul va fi administrat de Serviciul public de Administrare a Domeniului Public si Privat al Municipiului Sibiu.

Skate park-ul din Obor va fi deschis zilnic de la ora 10 la ora 22.00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.