Biciclist accidentat mortal la ieșire din Sibiu. O tânără fără permis suspecta! (UPDATE)

Știri de Sibiu, 17.05.2019

Un biciclist în vârstă de aproximativ 50 de ani a fost accidentat mortal vineri seara, pe viaductul din Vasile Aaron, la ieșire din Sibiu spre Agnita. Din primele informații furnizate de Poliție, se pare că tragedia ar fi fost produsă de o mașină al cărei șofer a fugit.

”Pe DJ 106, la ieșire din municipiul Sibiu spre Agnita, pe viaduct, traficul este blocat total”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvant al IPJ Sibiu.

UPDATE: Victima a fost resuscitată fără succes de personalul SMURD, care a declarat decesul la scurt timp după accident.

”Din primele cercetări, se pare că șoferul unui autoturism ar fi acroșat un biciclist, în urma coliziunii rezultând decesul biciclistului, un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani. Imediat după producerea evenimentului, conducătorul auto a părăsit locul accidentului fără încuviințarea politiștilor”, a mai spus Welter.

Polițiștii sibieni sunt mobilizați pentru identificarea mașinii și a șoferului fugar.

Urmare a dispariției șoferului fugar, IPJ Sibiu a lansat un apel catre populație pentru indentificarea rapidă a șoferului bănuit ca a produs accidentul mortal.

Va solicitam sprijinul pentru identificarea unui autoturism marca BMW, model 1999- 2002, culoare verde, cu avarii in partea dreapta, capota, bara fata, oglinda laterala rupta, văzut ultima dată circuland pe directia Sibiu – Agnita”, transmite IPJ Sibiu.

UPDATE2: Bărbatul accidentat mortal este din localitatea Bungard, județul Sibiu, și are 49 de ani, a anunțat IPJ Sibiu în urma identificării victimei.

UPDATE3: Accidentul mortal a fost cauzat de o tânara din localitatea Roșia, județul Sibiu, care nu deține permis, informează Poliția. Ea a fost găsită la scurt timp de Poliție, urmând să fie cercetată pentru ucidere din culpă.

”Este vorba despre o tânără în vârstă de 27 de ani, din comuna Roșia, care nu posedă permis de conducere, depistată de către polițiști la domiciliul acesteia. Cercetările continuă sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducere fără permis și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea polițiștilor, urmând a fi stabilite cu exactitate toate circumstanțele producerii accidentului”, a mai precizat Elena Welter.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.