Accident violent pe Centura Mediașului. Un tânăr care a intrat pe contrasens a murit (UPDATE)

Știri de Sibiu, 17.05.2019

Trei persoane au fost rănite vineri seara, dintre care una în stare gravă, în urma unui accident violent produs în cartierul medieșean Gura Câmpului, informează Inspectoratul pentru Situații de Urgență al Județului Sibiu.

Accidentul s-a produs pe Centura Mediașului, unde o mașină a intrat pe contrasens, informează IPJ Sibiu.

Personalul ISU a intervenit cu mai multe ambulanțe și descarcerarea pentru scoaterea persoanei blocate în mașina.

”ISU Sibiu a intervenit de urgență cu un echipaj de pompieri, un echipaj de descarcerare și un echipaj SMURD, pentru descarcerarea și acordarea asistenței medicale a patru victime, dintre care una incarcerata, inconștientă”, a declarat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

UPDATE1: În urma accidentului, traficul în zonă a fost blocat.

UPDATE2: ISU revine cu precizarea ca accidentul a fost soldat cu trei victime și informează că ”persoana încarcerată, un bărbat în vârstă de aproximativ 36 ani ,a fost descarcerată și se efectuează manevre de resuscitare, iar celelalte victime, un bărbat de 32 de ani și un altul de aproximativ 39 ani au suferit primesc îngrijiri medicale, acuzând fracturi la nivelul mainilor”.

Resuscitat, după ce a intrat cu mașina pe contrasens

Din primele constatări ale Poliției, accidentul a fost provocat de șoferul unei mașini care a intrat pe contrasens pe strada Titus Andronic din Mediaș, unde a avariat două mașini.

”Șoferul unui autoturism a patruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, iar acesta din urmă a fost lovit în spate de un al treilea autoturism, condus in regim TAXI, fara clienti”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

Potrivit aceleiași surse, șoferul care a patruns pe contrasens este victima resuscitată la locul accidentului.

UPDATE3: Medicii SMURD au constatat decesul bărbatului rănit, acesta ”nerăspunzand manevrelor de resuscitare”. Urmare a cercetărilor, Poliția a constatat că șoferul decedat are 36 de ani și este din localitatea Ațel, județul Sibiu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.