Raluca Turcan: PNL a sesizat din nou CNA în legătură cu emisiunea ”Viața satului” de la TVR1

Știri de Sibiu, 20.05.2019

Transformarea TVR în trâmbița PSD cu încălcarea legislației electorale și sfidând cetățenii plătitori de taxe pentru televiziunea publică nu mai poate fi tolerată! Suntem hotărâți să adresăm sesizări instituției competente ori de câte ori legea este încălcată și obligația de informare a TVR este transformată în manipulare pe față!

Săptămâna trecută, am sesizat CNA în legătură cu emisiunea ”Viața satului” de pe postul TVR1, unde Liviu Dragnea și Petre Daia promiteau fermierilor râuri de lapte și miere, fără niciun marcaj publicitar.

Ieri, emisiunea ”Viața Satului” l-a avut invitat în platou iarăși pe Liviu Dragnea, tot fără afișaj specific, deși conținutul emisiunii a fost vădit publicitar. Nu ne-am mira să îl revedem în platou pe Liviu Dragnea și la emisiunea următoare, care pică fix în 26 mai când în România sunt alegeri!

Somăm CNA, către care am trimis astăzi o nouă sesizare, să analizeze de urgență respectarea de către TVR a prevederilor privind promovarea electorală și să ia măsurile ce se impun. Televiziunea publică trebuie să își îndeplinească rolul conferit de lege, atât în timpul campaniilor electorale, cât și în afara lor. Postul public de televiziune este al publicului plătitor și față de acesta are obligații, nu față de Liviu Dragnea.

(P)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.