Parcul Tursib, suplimentat cu 10 autobuze noi

Știri de Sibiu, 21.05.2019

10 autobuze noi vor intra pe traseele Tursib începând din luna iunie, potrivit Primăriei Sibiu, care anunță finalizarea procedurii de achiziție.

”Autobuzele au sosit deja în autobaza de la Sibiu, fiind livrate de firma firma BMC Truck & Bus SRL din București. Valoarea investiției din bugetul local este de 10,5 milioane de lei”, se menționează în comunicatul Primăriei.

Noile autobuze noi vor intra în parcul auto al societății Tursib care s-a înnoit la finalul anului trecut cu alte 55 de autobuze.

Autobuzele City Bus Diamond măsoară 12 metri, au trei uși, un motor Euro 6 produs de Daimler (deținătorul mărcii Mercedes Benz), precum și podea joasă și rampă specială pentru accesul persoanelor cu dizabilități. Autobuzele oferă 28 de locuri pe scaune și încă 73 în picioare, inclusiv un loc pentru un scaun cu rotile. Confortul termic al pasagerilor va fi asigurat prin sisteme de climatizare – încălzire, ventilare și condiționare a aerului.
Noile mijloace de transport sunt echipate cu GPS, astfel că pot fi monitorizate în timp real pe traseu, iar pentru siguranța călătorilor acestea sunt dotate cu 6 camere de supraveghere. În ceea ce privește informarea pasagerilor, autobuzele au afișaj electronic exterior în față, în spate și pe lateral. În interior informațiile utile vor fi afișate pe cele două monitoare și vor fi transmise prin anunțuri vocale. Pentru plata călătoriei în autobuz, pasagerii pot opta între validatoarele pentru bilete și aparatele pentru plata cu cardul contactless. Autobuzele vor oferi servicii de Wi Fi gratuit, fiind dotate cu echipamentele necesare.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.