Primăria Șelimbăr reia procedura de achiziție a terenurilor pentru grădinițe

Știri de Sibiu, 24.05.2019

Primăria Șelimbăr pregătește reluarea procedurii de achiziție pentru terenurile necesare ridicării de grădinițe și creșe în zonele cu construcții noi, respectiv pe străzile Doamna Stanca și Pictor N. Brana.

După două proceduri eșuate în 2017 și 2018, se pregătește o a treia încercare.

”Le vom face. O să reluăm și o să identificăm terenurile. Procedurile sunt în pregătire la Serviciul Juridic, unde se caută noi soluții de achizitie a terenurilor, iar procedura se va relua în cursul lunii iunie. Pe strada Doamna Stanca este aproape rezolvată problema. Avem banii alocați”, a declarat pentru StirideSibiu primarul comunei Șelimbăr, Marius Grecu.

În 2018, de la bugetul comunei s-au alocat 3 milioane lei pentru achiziționarea terenurilor necesare ridicării a doua gradinițe și doua creșe.
Pentru cumpărarea celor 4.000 mp de teren pe strada Doamna Stanca și a celor 3.000 mp pe strada Pictor N. Brana, Primăria Șelimbăr a lansat deja oferta publică de cumpărare închisa fărp succes doi ani la rând.

In 2017, pentru achiziția celor 3.000 de metri pătrați de teren situat pe strada Pictor Nicolae Brana s-a alocat suma de 1,3 milioane lei, iar pentru cel de pe strada Doamna Stanca suma alocata a fost de 1,7 milioane lei .
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.