Jandarmi din Sibiu și Brașov mobilizați pentru Festivalul de Teatru

Știri de Sibiu, 13.06.2019

Zeci de jandarmi din Sibiu și Brașov vor supraveghea, începând de vineri, zonele unde se desfășoară spectacolele și concertele celei de-a 26 ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

”În perioada 14-23 iunie, în zonele: pietonala N. Bălcescu, Piața Mare, Piața Mică, Piața Habermann, Parcul Cetății, Muzeul în Aer Liber Astra din Pădurea Dumbrava Sibiului, Piața Teatrului, oraș Săliște, efective din cadrul Jandarmeriei Sibiu, cu sprijinul Grupării de Jandarmi Mobile „Burebista” Brașov, vor asigura măsurile de ordine publică şi siguranţa spectatorilor care vor fi prezenţi la „Festivalul Internaţional de Teatru de la Sibiu””, a declarat Floriana Picioiu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Jandarmi Sibiu.

Pentru a evitat producerea de evenimente neplăcute, Jandarmeria recomandă părinților să supravegheze cu atenție sporită copiii, să acorde o atenţie deosebită bunurilor şi obiectelor personale și evite situațiile conflictuale.

„Jandarmeria recomandă tuturor participanților să nu se implice în incidente și să se delimiteze de orice formă de violență verbală sau fizică ce ar putea conduce la tulburarea ordinii și liniștii publice”, a mai precizat Picioiu.

Timp de zece zile, în perioada 14-23 iunie, FITS aduce la Sibiu mii de artisti ce vor prezenta 540 de evenimente, în 73 de spații de joc, pentru un număr estimat de aproximativ 70.000 de spectatori pe zi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.