Proiectarea primei parcări subterane din Sibiu, estimată la 340 mii lei

Știri de Sibiu, 10.07.2019

Serviciile de proiectare a primei parcări subterane din Sibiu ce ar urma să fie amenjată pe două nivele în Piața 1 Decembrie din fața gării CFR, sunt estimate la aproximativ 340 mii lei, potrivit anunțului de achiziție lansat de Primăria Sibiu.

Administra sibiana a inițiat în luna iulie procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor de construcție a parcării subterane, conform fazei SF deja elaborată.

Potrivit caracteristicilor caietului de sarcini, durata contractului este de 15 luni, cu valoarea estimata de 340.000,00 lei fara TVA.

Criteriul de atribuire este dat de ”cel mai bun raport calitate – preț” iar termenul limita pentru primirea ofertelor a fost stabilit pentru 5 august.

Prima parcare subterană a Sibiului ar urma să se amenajeze pe două nivele, cu o capacitate de aproximativ 400 de locuri, în Piața 1 Decembrie din fața gării CFR.

Platforma parcarii ”Piața 1 Decembrie-Gară” va fi reconfigurată pentru ”realizarea intrării și ieșirii din parcarea subterana și pentru a se realiza un total de 350-400 locuri de parcare, respectiv 200 în subteran și 150-200 la suprafață”, se specifica în documentatie.

Terenul pe care se va amenaja parcarea este situat în Piața 1 Decembrie, unde este amenajată o suprafată de 3900 mp, din care 2000 mp vor fi destinati parcarii subterane.

În luna mai, Firma Hentza Business din București a câștigat contractul pentru întocmirea studiului de fezabilitate necesar construcției.
Firma contractată va preda studiul în termen de 90 de zile de la semnarea contractului, după care Primăria va iniția procedura de achiziție pentru execuția lucrărilor de construcție a parcării subterane.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.