Concert Semnal M în deschiderea Sibiu Guitar Meeting

Știri de Sibiu, 12.07.2019

Trupa Semnal M concertează vineri seara în Piața Huet din Sibiu, în deschiderea festivalului Sibiu Guitar Meeting, eveniment ce reunește în centrul istoric al orașului sute de chitaristi care vor participa la Concertul Manifest.

”Evenimentul are ca scop promovarea în rândul tinerilor a valorilor culturii folk-rock. Alături de chitariști, publicul își va aminti și de cântecele rock autentice din anii ’90-2000, care au inspirat și bucurat generații întregi”, potrivit unui comunicat transmis de organizatori pe Facebook.

Trupa Semnal M va susține un concert în Piața Huet, în prima zi de festival, începând cu ora 22.000 În aceeași seară va susține un concert și trupa Revolver.

Sâmbătă, 13 iulie, Concertul Manifest, cel mai așteptat eveniment al festivalui ce ” va celebra libertatea și diversitatea culturală” și va reuni sute de chitariști care vor cânta la unison un playlist format din 15 cântece.

Accesul publicului la evenimentele din în Piața Huet este gratuit.

Manifestări Sibiu Guitar Meeting:

-concerte #YoungRevolution cu invitații: Generația Folk (Craiova), Palatul Copiilor (Sibiu), Perfectly Simple (Craiova), Shred Guitar Force (Sibiu) și Overbeat (Craiova), Ateliere #BornToPlay,

  • StreetGuitar – cântări spontane, la chitară și voce cu Generația Folk, Moonlight, Farmacia Muzicală (Vlad Pârău) și 100m, Atelierele – #PoetryRocks cu Radu Vancu și Florin Iaru, concert unplugged Sibiu Acoustic cu Trooper – Coiotu’ și Balauru’, Masterclass de chitară electrică cu Aurelian Dincă (Trooper), Masterclass de voce cu Alin Dincă (Trooper), Masterclass Chitarist 2.0 cu Cezar Popescu și Cosmin Lupu
  • concert unplugged Sibiu Acoustic cu Mircea Vintilă.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.