Mai multe victime, printre care și copii, victime ale unui accident violent pe DN14

Știri de Sibiu, 12.07.2019

Traficul pe DN14, în apropiere de Dumbrăveni, județul Sibiu, a fost blocat vineri seara din cauza unui accident grav soldat cu cel puțin cinci victime, dintre care 3 copii.

Din primele informații furnizate de Poliție, în accidentul produs pe DN14, între Hoghilag si Valchid, sunt implicate o mașină și o căruță nesemnalizată în care se aflau copiii și doi adulți.

UPDATE: La locul accidentului intervin mai multe mașini ale Ambulanței Sibiu și de la SMURD, trei dintre victime fiind inconștiente.

”Din primele informații sunt implicați 2 adulți și 3 copiii, dintre care 1 adult si 2 copii sunt inconștienți. Se acordă îngrijiri medicale victimelor”, a precizat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Conform datelor deținute de Poliție, ”căruța nesemnalizată a fost lovită din spate de un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 27 de ani, HR”.

UPDATE2: În urma impactului violent, un animal care tracta căruța a murit.

UPDATE3: Victimele accidentului – cinci copii și doi adulți, au fost duse de urgență la spitalele din Sighișoara, Mediaș și Sibiu.

Potrivit ISU Sibiu, trei copii, dintre care unul în vârsta de 5 ani, în comă profundă, un copil de 2 ani cu traumatism cranio-celebral, un copil de aproximativ 7 ani cu fractură de tibie și un adult au fost transportați de SAJ și SMURD la Spitalul din Sighișoara.

Un alt copil în vârsta de aproximativ 5 ani a fost transportat de o ambulanță la Spitalul din Mediaș, în timp ce la Spitalul din Sibiu a ajuns un copil de aproximativ 7 ani, cu dureri lombare, și mama copiilor, în vârsta de 33 de ani, inconștientă și cu hemoragie.

UPDATE 4: În jurul orelor 1.30, traficul pe DN14 a fost reluat în zona accidentului, dirijat de polițiști.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.