Raliul Sibiului: Aproximativ 90 de echipaje și superspeciala la Transilvania

Știri de Sibiu, 16.07.2019

Finaul lunii iulie aduce spectacolul automobilistic la Sibiu. Aproximativ 90 de echipaje sunt așteptate la Raliul Sibiului, în perioada 25-27 iulie, competiție contând pentru a cincea etapă a Campionatului Național de Raliuri ”Dunlop”, a Campionatului Național Rally2 ”Dunlop” și a Campionatului Național de Raliuri pentru Vehicule Istorice ”Dunlop”.

Potrivit comunicatului remis redacției de organizatori, cu aproximativ 125 de kilometri cronometrați grupați în 15 probe speciale, cursa va fi una spectaculoasă, ce va purta echipajele pe drumurile de asfalt din județul Sibiu și județul Alba, în zona localităților Păltiniș, Poiana Sibiului, dar și pe dealurile pitorești din nord – vestul județului.

Orașul Sibiu va găzdui spectacolul de deschidere și superspeciala pe un circuit stradal în zona Piața Aurel Vlaicu – Sala Sporturilor ”Transilvania”.

”Competiția va avea la start cele mai importante nume din raliurile din România, campionul en-titre Simone Tempestini, celebrul Valentin Porcișteanu sau învingătorul din 2018, Bogdan Marișca, anunțând deja că vor ”alerga” pe probele speciale din județul Sibiu”, anunță organizatorii.

Înscrierile pentru Raliul Sibiului se închid vineri, 19 iulie, la ora 20:00, când numele zecilor de echipaje care se vor afla la start vor fi cunoscute.

Organizatorii spun că așteaptă până la 90 de concurenți în cele trei campionate care-și vor desfășura a cincea etapă la Sibiu. Raliul Sibiului este organizat de către Clubul Sportiv ”Aria pentru Sport” în colaborare cu AMC Racing, club patronat de Mihai Leu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.