Rezilieri cu plângeri penale la FC Hermannstadt; Bătaie între un jucător și director!

Știri de Sibiu, 17.07.2019

Rezilierile contractuale au degenerat la echipa sibiană de fotbal, unde demersul s-a soldat cu bătăi și plângeri penale. Croatul Filip Jazvic, fotbalistul echipei FC Hermannstadt, l-ar fi lovit marți pe Răzvan Zamfir, directorul sportiv al clubului, care i-a propus rezilierea amiabilă a contractului.

Jazvic a fost chemat pentru a i se propune rezilierea contractului, iar jucătorul nu a primit foarte bine vestea că sibienii vor să renunţe la serviciile sale şi a reacţionat violent, informează mediafax.ro.

Iuliu Mureşan, directorul executiv al clubului Hermannstadt a declarat că va merge mai departe iar cClubul va depune plângere penală împotriva croatului: ”Noi am decis că doi-trei jucători nu mai intră în vederile noastre pentru acest sezon şi urma să îi anunţăm. Azi, după masa de prânz, Răzvan Zamfir l-a chemat la o discuţie pe Jazvic, să îi transmită că vrem rezilierea amiabilă a contractului. A reacţionat însă ca un golan şi l-a lovit pe Răzvan. Nu este adevărat că Răzvan ar fi încercat să îl lovească primul. Fotbalistul a început totul, înjurându-l şi lovindu-l. Un golan ca el nu are ce căuta în fotbal! El e istorie pentru Hermannstadt! Nici nu mai contează cât mai avea contract. Mâine mergem la IML şi vom depune plângere penală împotriva fotbalistului”, a spus Mureşan, la gsp.ro.

Tanarul implicat în scandal a mai evoluat în România la CFR Cluj și ASA Târgu Mureş. În ianuarie 2019 el a semnat cu FC Hermannstadt.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.