Lovit de TIR în curtea unei fabrici din Zona de Vest

Știri de Sibiu, 18.07.2019

Un bărbat în vârstă de aproximativ 54 de ani a ajuns joi dimineață la Spitalul din Sibiu după ce a fost lovit și prins sub un TIR în curtea unei fabrici din Zona de Vest a Sibiului.

Accidentul s-a produs pe strada Salzburg iar victima a fost preluată de un echipaj SMURD care a intervenit pentru acordarea primului ajutor.

”S-a intervenit în cazul unei persoane surprinsă sub un TIR. La fața locului s-a constatat că este vorba de un bărbat de aproximativ 54 de ani, conștient. (…) Bărbatul politraumatizat a primit îngrijiri medicale și a fost transportat la UPU Sibiu”, a precizat Alina Voina, purtător de cuvânt al ISU Sibiu.

Potrivit Poliției, accidenul s-a produs în curtea fabricii.

”În curtea unei societăți comerciale de pe strada Salzburg, un bărbat nu s-a asigurat în momentul traversării părții carosabile, fiind surprins și accidentat de un ansamblu TIR condus de un sibian în vârstă de 53 de ani”, a declarat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

UPDATE: Bărbatul lovit de TIR este angajatul unei firme de pază care ar fi fost acroșat de TIR în momentul în care manipula bariera de acces pe platforma industrială.

Potrivit ITM Sibiu, persoanele implicate în accident – șoferul de TIR și paznicul, sunt angajați al două firme diferite.

”Incidentul va fi analizat în cardul unei comisii comune din care vor face parte cele două firme, concluziile urmând să fie avizate de ITM Sibiu”, a precizat pentru StirideSibiu Anca Gancea, purtător de cuvânt al ITM Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Răspunsuri

  1. Persoanele care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724

  2. Persoanele care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724

  3. Persoanele care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724