Enache înainte de confruntarea cu Gaz Metan: Un meci foarte greu, ținând cont și de vechea adversitate

Știri de Sibiu, 18.07.2019

FC Hermannstadt joacă, vineri, la Tg. Mureș, cu Gaz Metan Mediaș, partidă considerată dificilă de antrenorul Costel Enache, ținând cont și de vechea adversitate dintre cele două echipe.

”Știm că ne așteaptă un meci foarte greu mâine, ținând cont și de vechea adversitate dintre cele două echipe, absolut normală la acest nivel. Știm că nu avem un meci ușor, dar – din punctul meu de vedere – cred că suntem pregătiți, pentru că am avut o săptămână bună. Din punctul meu de vedere, jucătorii chiar au fost atenți la ceea ce am făcut în această săptămână. Sper să ne întoarcem victorioși, pentru că de-abia aștept să vă văd zâmbetele pe față, nu numai vouă, ci și jucătorilor. Au muncit din greu în ultima perioadă și merită să se bucure”, a declarat Enache înainte de confruntarea cu Mediașul.

Echipa sibiană o va întâlni, în etapa a doua din Casa Liga 1, pe Gaz Metan Mediaș. Partida, considerată pe teren propriu pentru FC Hermannstadt, va avea loc pe Stadionul „Trans-Sil” din Tg. Mureș, vineri, 19 iulie, de la ora 18:00.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.