Concert Piano Rocks cu casa închisă la Sibiu

Știri de Sibiu, 19.07.2019

Cea de-a șasea ediție a spectacolului Piano Rocks se bucură de un nou succes la public.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, pentru al treilea an consecutive, Piano Rocks este sold-out, cu o zi înainte de spectacol, toate biletele puse în vânzare fiind epuizate.

” Datorită interesului crescut, și această ediție va fi transmisă live, pe internet. Evenimentul se va desfășura astăzi, 19 iulie 2019, la sala Thalia din Sibiu, cu începere de la ora 19.00”, anunță organizatorii.

Pe scenă vor urca 26 de artiști pentru a crea o atmosferă cu influențe din muzica gregoriană. Membri ai Corului Filarmonicii ”Transilvania” din Cluj Napoca, dansatori ai Teatrului de Balet Sibiu, cvartetul ”Ilia” – având în componență muzicieni ai Filarmonicii de Stat Sibiu, alături de percuționistul Gabriel Barani, chitaristul Alexandru Petre, basistul Mircea Ittu și pianista Monica Floerscu sunt protagoniștii acestei ediții a Proiectului Piano Rocks.

Teatrul de Balet Sibiu este – și în acest an – reprezentat în proiect. Dansatorii Ayaka Nagai și Marco Palamone vor dansa pe o coregrafie semnată de Aleisha Gardner.

Programul serii va cuprinde adapătări după piese semnate de Queen, Sting, Coldplay, AC/DC, Metallica, Rammstein, Led Zeppelin, John Lenon, Michael Jackson, J.S. Bach și Phoenix.
Sala Thalia se dovedește și anul acesta neîncăpătoare pentru interesul arătat față de acest eveniment, motiv pentru care evenimentul va fi transmis în direct pe internet pe pagina de facebook oficială a proiectului www.fb.com/PianoRocksSibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.