Dăncilă și Teodorovici vin la Sibiu pentru alegerea șefului PSD

Știri de Sibiu, 19.07.2019

Premierul Viorica Dăncilă sosește sâmbătă, 20 iunie, la Sibiu, unde va participa la Conferința de alegeri a PSD Sibiu.

Potrivit unui comunicat al PSD, Viorica Dăncilă va participa la evenimentul de la Sibiu alături de Eugen Teodorovici, președintele executiv al PSD și ministrul Finanțelor Publice, și Mihai Fifor, secretarul general al PSD.

Conferința Județeană pentru alegerea președintelui Organizației Județene a PSD Sibiu se va organiza la Centrul Cultural ”Ion Besoiu” din Sibiu, pe lista fiind înscris un singur candidat.

”Conferința Județeană de Alegeri pentru alegerea Biroului Permanent al PSD Sibiu va avea loc sâmbătă, de la ora 16.00, la Centrul Cultural ”Ion Besoiu”. Până în prezent s-a înregistrat intenția de a candida domnul Bogdan Trif, pentru funcția de președinte. Lista este deschisă până în ziua alegerilor”, a declarat Margareta Lupu, purtător de cuvânt al PSD Sibiu.

La ședință sunt așteptați peste 200 de social – democrați din întreg județul. Ei își vor alegere președintele, vicepreședinții și secretarul.

Alegerile din cadrul PSD Sibiu fuseseră programate inițial pentru luna martie, însă au fost amânate la vremea respectivă cauza problemelor de sănătatea pe care le avusese fostul președinte Liviu Dragnea.

Bogdan Trif deține în prezent funcția de președinte interimar al PSD Sibiu, fiind unul dintre tinerii susținuți de Liviu Dragnea, după demiterea lui Ioan Cindrea de la conducerea partidului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.