ARTmania aduce Vinil Mania la Sibiu

Știri de Sibiu, 23.07.2019

ARTmania Festival, cel mai longeviv festival rock din România, deschide la Sibiu, în cadrul celei cea de-a 14-a ediție, „Vinil Mania Sibiu 2019”, târg de viniluri decidat pasionaților și colecționarilor de discuri de vinil.

„Vinil Mania” se va organiza timp de două zile în Piața Mică a Sibiului, la Habitus, pasionații de muzică vor putea proba discurile de care sunt interesați, înainte de cumpărare, la unui pick-up conectat la o pereche de căști profesionale.

”Târgul de discuri de vinil va avea loc vineri, 26 iulie și sâmbătă, 27 iulie (între orele 11:00 – 19:00) și propune vizitatorilor peste 800 de discuri de vinil din toate genurile – de la blues la punk, disco și pop și de la rock la jazz, soul și funk, hip-hop, rock psihedelic sau heavy metal”, potrivit unui comunicat ARTmania.

La târg sunt așteptați și colecționari care își doresc să facă schimburi – între ei sau cu expozantul Vinilarium, iar accesul publicului este liber.

Evenimentul este organizat de ARTmania Festival și East European Music Conference, cu sprijinul Vinilarium – organizatorul unei serii naționale de acțiuni dedicate exclusiv muzicii pe disc de vinil.

Cea de-a 14-a ediție a ARTmania Festival are avea loc în perioada 26- 27 iulie 2019, în Piața Mare a Sibiului.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.