IPJ Sibiu: Fetiță căutată după ce a plecat cu tatăl împotriva căruia a fost emis ordin de protecție

Știri de Sibiu, 11.08.2019

Polițiștii sibieni cer sprijinul populației pentru găsirea unei fetițe în vârstă de 7 ani din localitatea Mălâncrav, județul Sibiu, dată dispărută după ce a plecat de acasă însoțită de tată, persoană împotriva căruia Judecătoria Mediaș a emis ordin de protecție prin care i se interzice apropierea de familie, urmare a comportamentului violent.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sibiu, poliţiştii de la Investigaţii Criminale Sibiu caută o minoră în vârstă de 7 ani, ” semnalată de către mamă ca dispărută după ce ar fi plecat de la domiciliul din localitatea Mălâncrav, județul Sibiu, împreună cu tatăl într-o direcție necunoscută”.

Mama copilului a sesizat Poliția, în data de 10 august, despre faptul că soțul său a încălcat dispozițiile unui ordin de protecție emis de Judecătoria Mediaș, respectiv că bărbatul nu a mai adus mamei copilul.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această minoră sunt rugați să sune gratuit la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.”, transmite IPJ Sibiu.

Scandaluri în familie

Urmare a reclamației, polițiștii au stabilit că în data de 31 iulie, în jurul orei 03,00, femeia mai ceruse ajutor pe 112 din cauza violențelor bărbatului.

”(…) în seara zilei de 30 iulie, între aceasta și soțul ei a izbucnit un conflict care a degenerat în acte de violență între cei doi soți, bărbatul plecând de la domiciliu împreună cu fiica, într-o direcție necunoscută”, se mai spune în comunicatul IPJ Sibiu.

După sesizare, polițiștii au deschis un dosar penal pentru infracțiuni de violență în familie, respectiv lovire sau alte violențe și s-a emis un ordin provizoriu de protecție a femeii.

Ulterior, la data de 9 august, Judecătoria Mediaș a emis împotriva bărbatului un ordin de protecție prin care i se interzice apropierea de femeie, dar și de cei doi minori, fiica în vârstă de 7 ani și fiul în vârstă de 4 ani.

În cauză,  la nivelul I.P.J. Sibiu s-a deschis dosar de cercetare penală pentru nerespectare a unei hotărâri judecătorești, iar polițiștii fac în continuarea cercetări pentru găsirea fetiței declarată dispărută încă de sâmbătă.

Semnalmente: înălţime 1,10 m, greutate 26 – 30 kg, păr șaten, fir lung, ușor ondulat, faţă ovală, ten alb, constituție atletică, corespunzătoare vârstei.

UPDATE: Citeste și: Bărbatul căutat de Poliție că a plecat cu fiica din Sibiu, dat în consemn la frontieră
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. […] Citeste si: IPJ Sibiu: Fetiță căutată după ce a plecat cu tatăl împotriva căruia a fost emis ordin de protecție […]