Accident cu victime la ieșire din Sibiu

Știri de Sibiu, 12.08.2019

Patru persoane au fost rănite, dintre care trei transportate la Spitalul Județean Sibiu, luni după-amiază, în urma unui accident în care au fost implicare două mașini și o autoutilitară.

Potrivit Poliției Sibiu, traficul pe DJ 106, în zona Dealului Dăii, a fost îngreunat.

Victimele au fost preluate de echipaje ale Ambulanței Sibiu și transportate la spital.

”La locul accidentului au intervenit două ambulanțe pentru acordarea primului ajutor celor patru victime. Trei victime merg la spital, bărbați în vârstă de 44, 40 și 28 de ani, iar a patra se pare ca refuză transportul”, a declarat Crinu Scridon, reprezentatul SAJ.

Potrivit acestuia, pacientul de 44 de ani a suferit o contuzie la umăr, cel de 40 de ani este diagnosticat cu traumatism toraco- abdominal iar tânarul de 28 de ani are traumatisme la picioare și maxilar.

UPDATE: Accidentul a fost cauzat de neacordarea de prioritate.

”În Sibiu, pe DJ 106, la ieșirea spre Agnita, șoferul unui autoturism a virat la stânga fara sa acorde prioritate si a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar din sens opus, pe care l-a proiectat într-un ansamblu TIR stationat”, a precizat Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Un Răspuns

  1. Persoanele care sunt victime ale unui accident rutier au dreptul la despagubiri. Informatii la tel. 0722437114 sau 0269252724.