ALDE Sibiu: PSD joacă la mai multe capete

Știri de Sibiu, 19.08.2019

Conducerea ALDE Sibiu acuză PSD că joacă la mai multe capete după ce Viorica Dăncilă, președintele, a absentat, din motive neprecizate de la întâlnire coaliției, potrivit unui comunicat transmis luni de ALDE Sibiu.

“Așteptăm ca, odată cu reprogramarea întâlnirii, cel mai probabil pentru miercuri, prim-ministrul să ne prezinte cu claritate care este, între relansare și supraviețuire, opțiunea sa în privința activității Guvernului. PSD arată pe zi ce trece un dublu limbaj în ceea ce privește coaliția de guvernare. Pe de o parte, în public, doamna premier spune că vrea ca actuala coaliție să funcționeze, spune că nu vrea să plece ALDE de la guvernare. Pe de altă parte, însă, despre aceeași doamnă Dăncilă aflăm cum negociază majorități pe la colțuri cu diverse formațiuni, cu principalul scop de a asigura o nouă formulă parlamentară care să-i ofere continuarea guvernării”, spune Ovidiu Gheorghe Tocaciu, preşedintele ALDE Sibiu.

El acuză conducerea PSD de duplicitate și inconsecvență, susținând că ALDE ”a acționat în cadrul acestei alianțe întotdeauna corect, fără a avea agende ascunse, fără a avea planuri de rezervă” și își exprimă nădejdea că în al 12-lea ceas ” PSD se va trezi din această atitudine adolescentină”.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.