Astra: Distracție pentru cei mici la Școala în satul tradițional

Știri de Sibiu, 21.08.2019

Copiii se pot bucura și în cursul acestei săptămâni de activitățile nteractive incluse în programul Școala în satul tradițional continua găzduit în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului.

Începând de miercuri, până duminică, micii vizitatori ai muzeului sunt așteptați la ateliere de caligrafie, gătit și prelucrarea lânii.

Potrivit programului, miercuri, 21 august, la Școala din Ticera, în Muzeul în aer liber, între orele 10.00-12.00, are loc atelierul de caligrafie de scris cu tocul și penița.

Joi, 22 august, în zona Târgului de țară, de la ora 11.00, este programat spectacol gastronomic interactiv cu Trupa de teatru Hocus Pocus Trulala. Atelierul de gătit dedicat copiilor este un concept amplu care înglobează elemente de gastronomie, dezvoltă abilități de socializare și multă bună dispoziție. Coordonați de actorii Hocus Pocus Trulala, cei mici vor descoperi bunul gust al mâncării prin joacă și animații. Participanții vor găti alături de actori vuțăne (un fel de găluște cu prune).

Tot joi, până duminică, 25 august, la Gospodăria pastorală din Poiana Sibiului, ce reprezintă județul Sibiu, între orele 10:00 – 14:00, va fi susținut un atelier de prelucrare a lânii. Participă doamna Rodica Ispas, meșter în țesut din Avrig.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.